Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Operating Systems Windows 10

Olivera TodorovićU ponedeljak, 22. novembra od 17:30h LINKeduTV vam omogućava da pratite predavanje Operating Systems Windows 10 i zavirite u deo šireg kursa. Tokom kursa Olivere Todorović polaznici stiču znanja iz oblasti instalacije, konfiguracije i licenciranja operativnog sistema Windows 10. Na kursu ćete naučiti kako se upravlja skladištima, hard-diskovima u operativnom sistemu, kao i kako da kreirate simple, spanned, striped volumene i time optimizujete performanse fajl sistema. Radićete sa Windows alatima i servisima na pronalaženju i otklanjanju problema u radu. Ovaj kurs, takođe, opisuje procedure za konfiguraciju računara na mreži, povezivanje na IPv4 i IPv6 mreže i bežične mreže i još mnogo toga.

Predavač Olivera Todorović je diplomirani inženjer mašinstva sa MCT, MCSA i MCSE sertifikatima za Windows tehnologije. Posle završene IT akademije i stečenih Microsoft međunarodnih sertifikata, radila je u kompaniji koja vrši outsource podršku za velike klijente u helpdesku i na implementaciji i održavanju serverske infrastrukture.

Kao predavač na sertifikovanim Microsoft obukama za Windows Server 2012 i 2016, sigurnost i zaštitu, obučavala je administratore u različitim kompanijama, u privatnom i društvenom sektoru, kao što su Ministarstvo odbrane RS, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, Vojska Srbije, BIA, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo rudarstva i energetike, Kancelarija za IT i eUpravu, Zavod za statistiku, JP Pošte Srbije, Jugoimport – SDPR, Ministarstvo finansija RS – Uprava za trezor i mnogi drugi. 

Napomena: Live stream će biti dostupan 22. novembra od 17:30h, na naslovnoj strani.  

Arhiva događaja