Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Online Sales - Online Business Development

Online Sales - Online Business DevelopmentU ponedeljak, 14. juna, od 17:30h pratite predavanje Dragana Varagića u okviru kursa Online Sales - Online Business Development, i naučite kako da uspešno pokrenete i pravino vodite prodaju na internetu. Tokom kusa ćete otkriti sjajne mogućnosti interneta za pokretanje i vođenje e-trgovine, bez obzira da li se radi o postojećoj kompaniji koja želi da poveća broj kanala prodaje ili je u pitanju nova kompanija koja je osnovana sa ciljem da se bavi internet trgovinom.

Ovaj obrazovni program stavlja podjednaki fokus na razvijanje i vođenje online prodavnica u korporativnom okruženju, okruženju malih i srednjih kompanija, kao i u sektoru startap kompanija, mikro preduzeća i preduzetnika.

Predavač Dragan Varagić je vlasnik konsalting agencije iz oblasti poslovne primene Interneta - P2 Internet, bloger, online strateg i profesionalni predavač iz oblasti primene Interneta. Koordinator specijalističkih strukovnih studija iz oblasti e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Vlasnik je najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji "Pretraga i prezentovanje"; bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com.

Urednik je srpskog izdanja knjige "Poslovanje brzinom misli" Bila Gejtsa, autor knjige "Vodič kroz raj i pakao Internet marketinga" (2002.) i autor besplatne pdf knjige "Blog osnove" (2007.-2011.).

Napomena: predavanje će biti dostupno putem Live streama u ponedeljak, 12. juna, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja