Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Online Public Relations”

„Online Public Relations”U četvrtak, 25. avgusta od 10:00h pratite predavanje „Online Public Relations” i od Dragana Varagića saznajte kako da unapredite posao brzo i efikasno, koristeći društvene medije na pravi način. 

Naučićete kako se upravlja online komunikacijom koja, po sebi, ne može da se kontroliše. Upoznajte se sa načinom funkckionisanja odnosa sa javnošću na internetu i sajte koji sve vidovi online komunikacije postoje i u čemu se ogleda važnost društvenih medija? 

Dragan Varagić je vlasnik konsalting agencije iz oblasti poslovne primene Interneta - P2 Internet, bloger, online strateg i profesionalni predavač iz oblasti primene Interneta. Koordinator specijalističkih strukovnih studija iz oblasti e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Vlasnik je najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji "Pretraga i prezentovanje"; bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com. Urednik je srpskog izdanja knjige "Poslovanje brzinom misli" Bila Gejtsa, autor knjige "Vodič kroz raj i pakao Internet marketinga" (2002.) i autor besplatne pdf knjige "Blog osnove" (2007.-2011.).

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 25. avgusta od 10:00h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja