Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Online odnosi s javnošću”

Online odnosi s javnošćuU četvrtak, 20. januara, od 17:30h, putem Live streama zavirite u jedno od predavanja u okviru kursa „Online odnosi s javnošću” i upoznajte se sa neophodnim znanjima i veštinama iz oblasti upravljanja online reputacijom. Simona Žikić predstaviće vam načine uspostavljanja i održavanja kvalitetne komunikacije na internetu, kao i tehnike merenja različitih vrsta online PR aktivnosti. 

Saznaćete kako da ostvarite dobar online nastup za svoju organizaciju i koje su to uspešne strategije u online komunikaciji.

Cilj ovog kursa je da naučite kako da na što bolji način predstavite brend, organizaciju ili pojedinca na korporativnom sajtu i blogu, kao i u okviru društvenih mreža i medija, odnosno da ovladate strategijama i tehnikama koje doprinose porastu pozitivne reputacije u online okruženju.

Predavač Simona Žikić završila je osnovne i master akademske studije komunikacija i odnosa sa javnošću u Beogradu. Trenutno je na doktorskim studijama na Univerzitetu u Bostonu i na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. Pored formalnog obrazovanja, obučavala se za rad iz oblasti razvoja karijere i poslovnih veština u zemlji i inostranstvu. Usavršavala se za trenera i savetnika u multinacionalnim kompanijama. Priredila je nekoliko priručnika iz oblasti poslovnih komunikacija, strateškog planiranja i odnosa sa javnošću. Lider je i konsultant na mnogobrojnim projektima, kako naučnim tako i primenjenim. Pokrenula je veliki broj humanitarnih kampanja u kojima i danas aktivno učestvuje.

Na Fakultetu za medije i komunikacije je zaposlena kao PR i marketing direktor, kao i predavač u oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću. Trenutno radi i na Institutu za filozofiju i društvenu teoriju Univerziteta u Beogradu kao istraživač-saradnik.

Napomena: predavanje će biti dostupno u četvrtak, 20. januara, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

 

Arhiva događaja