Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Online Journalism and Sellable Content”

„Online Journalism and Sellable Content”U četvrtak, 6. oktobra, od 10:00, putem Live streama pratite predavanje „Online Journalism and Sellable Content” i od Ljiljane Vučetić saznajte više o kreiraju zanimljivih prodajnih sadržaja u kontekstu konkretnih potreba kupaca. Ovaj kurs objedinjuje znanja iz oblasti online novinarstva sa znanjima potrebnim za kreiranje prodajnih sadržaja na internetu.

 Ljiljana Vučetić je nakon diplomiranja na Fakultetu političkih nauka, Univerzitet u Beogradu, i usavršavanja na De Anza Collegeu u Kaliforniji (masovne komunikacije) radila kao novinar u više domaćih medija. Karijeru nastavlja u sektoru odnosi sa javnošću i marketing u internacionalnoj kompaniji, a potom u redakcijama novih onlajn medija koji ubrzo postaju najposećeniji sajtovi u Srbiji.

U okviru onlajn portala radila je kao novinar, urednik rubrike, urednik sajta gde je stekla dugogodišnje iskustvo u kreiranju i plasiranju online sadržaja za web, a zatim prelazi u menadžerske strukture novih medija.

Ljiljana poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti promocije i izgradnje brenda onlajn medija, onlajn i native advertajzingu, kao i menadžmentu onlajn medija. Medijski sajtovi na kojima je radila nalaze se u top 10 najposećenijih sajtova u našoj zemlji.

 

Napomena: Stream će biti dostupan 6. oktobra od 10:00h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja