Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Online Journalism and Sellable Content”

Ljiljana VučetićU ponedeljak, 27. septembra, od 11:00h, putem streama moći ćete da pratite predavanje „Online Journalism and Sellable Content”

Pogledajte predavanje Ljiljane Vučetić i saznajte više o kreiraju zanimljivih prodajnih sadržaja u kontekstu konkretnih potreba kupaca.

Ljiljana Vučetić je nakon diplomiranja na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu i usavršavanja na De Anza Collegeu u Kaliforniji (Masovne komunikacije) radila kao novinar u više domaćih medija. Karijeru je nastavila u sektoru Odnosi sa javnošću i marketing u internacionalnoj kompaniji, a potom u redakcijama novih online medija. U okviru portala radila je kao novinar, urednik rubrike i urednik sajta, gde je stekla iskustvo u kreiranju i plasiranju online sadržaja, a zatim je prešla u menadžerske strukture novih medija. Ima iskustvo u oblasti promocije i izgradnje brenda, online i native advertajzingu, kao i u menadžmentu online medija. Sajtovi na kojima je radila nalaze se u top 10 najposećenijih sajtova u našoj zemlji.

 

Napomena: Stream će biti dostupan 27. septembra, od 11:00h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja