Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Odnosi s medijima”

Darko TadićU petak, 5. februara, pratite predavanje „Odnosi s medijima” i saznajte zašto su ovi odnosi strateški važni svakoj kompaniji, ali i medijima. Profesor dr Darko Tadić upoznaće vas sa terminološkim i suštinskim razlikama između odnosa sa medijima, novinarstva, advertajzinga i drugih pojmova koji se često mešaju. Biće razjašnjeno kako se planski, strateški i kontinuirano uspostavljaju i održavaju uzajamno korisni odnosi između kompanije i predstavnika medija. Razmatraju se specifičnosti PR profesije u odnosu na oglašavanje i novinarstvo, kao i načini upotrebe praktičnih PR alata kao što su saopštenje za javnost, konferencija za novinare, intervju, korporativni sajt, blog i društvene mreže. 

Tokom ovog kursa dobićete praktične savete i uputstva o tome kako se organizuje konferencija za novinare, kao i odgovore na pitanja šta podrazumeva strategija odnosa s medijima, koji je značaj intervjua, sajta, bloga i društvenih mreža u PR-u. 

Prof. dr Darko Tadić je konsultant za marketing i komunikaciјe. Radi kao docent na Fakultetu informacionih tehnologija Panevropskog univerziteta Apeiron u Banjaluci, na predmetu Kreativno pisanje, i kao profesor na Visokoј strukovnoј školi ICEPS u Beogradu, na predmetu Oglašavanje i PR. Doktorirao je na FDU u Beogradu na temi „Propagandni film i mediјi”. Radio je u oglašivačkoј industriјi 20 godina i pravio reklamne i propagandne kampanje raznih vrsta.

Osnivač je onlajn-radionice za kreativno pisanje i terapiju pisanjem. Autor je više knjiga i priručnika iz ovih oblasti i predaјe na temu marketinga, kreativnog pisanja, komunikaciјe, propagande, PR-a i reklame. 

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u petak, 5. februara, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja