Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Od programera, preko menadžera do lidera”

„Od programera, preko menadžera do lidera”U subotu, 25. marta, od 11:00, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Od programera, preko menadžera do lidera” i saznajte kako da unapredite svoju komunikaciju, sposobnost učenja i rada na sebi. Predavač Nemanja Todić podeliće sa vama savete kako da naučite da svoje ciljeve dostignete brže i lakše, bez obzira da li ste programer, dizajner, menadžer. Preneće vam i svoje iskustvo sa puta programera, preko tim lidera i menadžera, do preduzetnika i investitora.

Na predavanju ćete uvideti značaj ličnog razvoja, usvojiti principe komunikacije koji vode razvoju sposobnosti učenja i daju osnove za uspešan rad na sebi.

Nemanja Todić je direktor firme Web Bay, fokusirane na rad sa non-for-profit organizacijama i na naučno-istraživačke projekte. Radio je kao programer i team lead, da bi 2012. pokrenuo sopstveni biznis. U toj avanturi, najviše je razvijao znanja u pogledu komunikacije, organizacije, finansija i prodaje. Trenutno vodi komunikacije u projektu “FEMaLe" sa ciljem da, koristeći veštačku inteligenciju, omogući ranu dijagnozu endometrioze - bolesti koja napada 10% svetske populacije žena. Projekat je finansiran od strane EU, i uključuje 14 partnera među kojima je i Univerzitet u Oxfordu.

 

Napomena: Seminar će biti dostupan 25. marta, od 11:00, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja