Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Objektno relaciono mapiranje – Hibernate

U ponedeljak, 20. aprila, od 17h moći ćete putem streama da pratite predavanje „Objektno relaciono mapiranje – Hibernate”.

0Predavač ITAcademy Jelena Doroslovac će uz pomoć primera govoriti o objektno relacionom mapiranju, sa posebnim fokusom na alat Hibernate. 

Jelena Doroslovac je diplomirani inženjer informatike. Kao jedan od najboljih studenata klase, dobila je stipendiju i poziciju demonstratora na predmetima Baze podataka, Statistika i Poslovna informatika. Radila je kao nezavisni predavač za polje EDCL-a, Java programiranja i baza i kao freelancer za web development i business intelligence. Kao deo usavršavanja svojih programerskih veština, pohađala je i ITAcademy, smer Java Development.

Trenutno radi u internacionalnoj kompaniji koja je jedan od lidera u oblasti mobilnih plaćanja, gde se bavi analizom back-to-back serverske komunikacije, svakodnevnim radom sa bazom podataka, kao i integracijom sistema. Tehnologije kojima vlada uključuju Java SE i EE i njihove brojne frameworkove, MySQL, PostgreSQL, SPAGO BI i druge. Bavi se edukacijom mlađih kolega i mentorisanjem.

Napomena: Live stream će biti dostupan 20. aprila od 16:55h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja