Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Network Server Services”

„Network Server Services”U subotu,18. marta od 9:30 putem live streama možete pratiti predavanje Olivere Todorović u okviru kursa „Network Server Services”. Tokom niza predavanja steći ćete neophodna znanja za uspešnu administraciju Windows Servera i mrežnih servisa na njemu. 

Neke od oblasti koje se obrađuju na kursu su: automatizacija instalacije operativnih sistema i aplikacija, upravljanje korisnicima i grupama u aktivnom direktorijumu pomoću grupnih polisa, udaljeni pristup, VPN tuneli, mrežne polise, podizanje nivoa bezbednosti, praćenje, automatsko instaliranje zakrpa. Po završetku kursa bićete osposobljeni da u praktičnom radu na pravi način prepoznate situacije i upotrebite odgovarajuće Windows Server servise i tehnologije.

Olivera Todorović je diplomirani inženjer mašinstva sa MCT, MCSA i MCSE sertifikatima za Windows tehnologije.

Posle završene IT akademije i stečenih Microsoft međunarodnih sertifikata, radila je u kompaniji koja vrši outsource podršku za velike klijente u helpdesku i na implementaciji i održavanju serverske infrastrukture.

Kao predavač na sertifikovanim Microsoft obukama za Windows Server 2012 i 2016, sigurnost i zaštitu, obučavala je administratore u različitim kompanijama, u privatnom i društvenom sektoru, kao što su Ministarstvo odbrane RS, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, Vojska Srbije, BIA, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo rudarstva i energetike, Kancelarija za IT i eUpravu, Zavod za statistiku, JP Pošte Srbije, Jugoimport – SDPR, Ministarstvo finansija RS – Uprava za trezor i mnogi drugi. 

Napomena: predavanje će biti dostupno 18 .marta od 9:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja