Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Native advertising”

„Native advertising”U utorak, 31. januara od 17:30 putem Live streama pratite predavanje Miloša Stanića u okviru kursa „Native advertising” i iskoristite mogućnost da se bliže upoznate sa preciznim značenjem online marketinškog termina „native advertising”, ali i praksom koja se dovodi u vezu sa njim. 

Ova forma oglašavanja je forma plaćenog oglasnog prostora u kome se oglas uklapa u kontekst oglasnog mesta na kom se pojavljuje. Može se reći i da je reklama u ovoj formi izvedena tako da deluje kao da je neplaćen sadržaj koji odgovara korisničkom iskustvu i mestu na kom je plasirana.

Celokupan kurs upoznaje vas sa osnovnim platformama native advertisinga, Branded/Native contentom u native advertisingu, ali  i razlikama između native advertisinga i klasičnog oglašavanja. 

Saznaćete više i o content marketingu, reklamama i native načinu promocije. 

Predavač Miloš Stanić je digitalac koji je prva iskustva sa internetom stekao kroz novinarstvo. Četiri godine je proveo pišući za dnevne novine Blic, čije je digitalno izdanje zaista brend u srpskom online prostoru. Već skoro dve godine radi u srpskom IT startupu Content Insights, gde se u potpunosti posvetio marketingu i prodaji. Za svoj novinarski rad dobitnik je nagrade Evropske unije za istraživačko novinarstvo za 2019. godinu. Smatra da je danas gotovo nemoguće zamisliti online biznis bez dobro razvijenog i strateški vođenog bloga.

Napomena: Stream će biti dostupan 31. januara od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja