Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„MySQL Programming and Administration”

„MySQL Programming and Administration”U sredu, 15. marta, od 17:30 putem Live streama zavirite u predavanje Vladimira Marića u okviru kursa „MySQL Programming and Administration”, tokom  kog polaznici savladavaju administraciju i programiranje MySQL servera.

Glavni cilj ovog kursa jeste upoznavanje polaznika sa osnovnim konceptima baza podataka. Stečena znanja osposobiće vas za praktičnu upotrebu MySQL servera, sa ciljem što efikasnije realizacije konkretnih problema, a nakon što usvojite znanja o temeljima koncepta baze podataka, saznaćete i sve o relacionim modelima i projektovanju ispravnog sistema za skladištenje podataka.

Kroz predavanja ćete steći kompletnu sliku o sintaksama samog SQL jezika, kao i o naprednim funkcionalnostima servera. Zatim ćete usvojiti korisne veštine koje se tiču praktičnog konvertovanja konceptualnog dizajna u logički. Kako nastava bude odmicala, predavači će vas upoznavati sa novim terminima kao što su MySQL Workbench, primarni i strani ključevi, kurzori i trigeri i slično.

Predavač Vladimir Marić je stručnjak za programiranje i dinamiku animacije sa višegodišnjim predavačkim iskustvom. On je prvi i jedini instruktor za Zend PHP sertifikaciju u Srbiji, a poseduje i licencu Microsoft sertifikovanog trenera (MCT).

Osim toga, osnivač je kompanije za web i video produkciju i razvoj poslovnog softvera. Učestvovao je u brojnim međunarodnim projekatima sa inostranim partnerima.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 15.marta, od 17:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja