Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

MySQL Programming and Administration

Aleksandra ArsićU utorak, 26. januara, od 17:30h pratite kurs MySQL Programming and Administration. Tokom  osam predavanja savladaćete administraciju i programiranje MySQL servera.

Glavni cilj ovog kursa jeste upoznavanje polaznika sa osnovnim konceptima baza podataka. Stečena znanja osposobiće vas za praktičnu upotrebu MySQL servera, sa ciljem što efikasnije realizacije konkretnih problema, a nakon što usvojite znanja o temeljima koncepta baze podataka, saznaćete i sve o relacionim modelima i projektovanju ispravnog sistema za skladištenje podataka.

Kroz predavanja ćete steći kompletnu sliku o sintaksama samog SQL jezika, kao i o naprednim funkcionalnostima servera. Zatim ćete usvojiti korisne veštine koje se tiču praktičnog konvertovanja konceptualnog dizajna u logički. Kako nastava bude odmicala, predavači će vas upoznavati sa novim terminima kao što su MySQL Workbench, primarni i strani ključevi, kurzori i trigeri i slično.

Vaš predavač: Sertifikovani stručnjak za programiranje

Kurs MySQL Programming and Administration vodi predavač Aleksandra Arsić, master matematičar (računarstva i informatike) i doktorand Fakulteta tehničkih nauka sa višegodišnjim predavačkim iskustvom.

Pored toga, aktivno učestvuje na IT projektima, gde kao programer primenjuje svoje znanje iz baza podataka, HTML-a, CSS-a, JavaScripta, kao i programskih jezika C, C++ i Java. Poseduje sertifikate Oracle akademije: Database Design and Programming with SQL, Java Programming i Java Fundamentals. 

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u utorak, 26. Januara od 17:30h, na naslovnoj strani. 

 

 

 

Arhiva događaja