Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Multinacionalne kompanije”

Multinacionalne kompanijeU petak, 27. maja od 17:30h putem live streama zavirite u predavanje koje drži Vuk Mirčetić u okviru kursa „Multinacionalne kompanije” i saznajte zbog čega poslednjih godina dolazi do ekspanzije nastajanja multinacionalnih kompanija. Tokom kursa otkrićete više o pojmu, vrstama, specifičnostima i karakteristikama multinacionalnih kompanija. Takođe, na kursu će se polaznici upoznati sa oganizacionom strukturom i načinom rukovođenja u multinacionalnim kompanijama.

Ovaj kurs omogućava upoznavanje sa radom i načinom funkcionisanja privrednih subjekata na međunarodnom tržištu. U uslovima slobodnog protoka novca i kapitala, globalizacije i multinacionalnih i transnacionalnih organizacija, poznavanje ovakve vrste poslovanja postaje neminovnost i preduslov za razumevanje ambijenta koji definiše regionalna i lokalna tržišta.

 

Vuk Mirčetić je master ekonomista, dugogodišnji sertifikovani međunarodni predavač i licencirani edukator od 2007. godine, a 2018. godine je od strane Republike Srbije akreditovan kao predavač za više oblasti. Neke od oblasti za koje je akreditovan i prepoznat kao ekspert jesu i trening za trenere, liderstvo i prezentacione veštine. Narodni poslanik je u XII sazivu Narodne skupštine Republike Srbije i asistent Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije. Jedan je od trenera i Nacionalne akademije za javnu upravu Republike Srbije.

Kao trener je, tokom svog višegodišnjeg iskustva, trenirao veliki broj profesionalaca u javnom, privatnom i nevladinom sektoru, a i sam je putem neformalnog, dodatnog i celoživotnog obrazovanja uspešno učestvovao u više od 150 treninga i obuka na različite teme u Srbiji i inostranstvu. Objavio je više od 30 naučnih radova, koji su predstavljeni na međunarodnim naučnim konferencijama i objavljeni u različitim naučnim časopisima u Srbiji i inostranstvu.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 27. maja od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja