Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Modern CSS Layout”

„Modern CSS Layout”U utorak, 6. juna, od 17:30, putem Live streama zavirite u  predavanje Vuka Ninića u okviru kursa  „Modern CSS Layout” i produbite svoja znanja koja ste prethodno stekli na kursu Adobe Dreamweaver CC, nadograđujući ga tehnikama modernog HTML-a i CSS-a.  Tokom niza predavanja na ovom kursu upoznaćete se sa tehnikama koje dopunjuju osnovne principe i omogućavaju vam da upravljate sadržajem na napredniji i lakši način. Tokom kursa saznaćete više o  flexboxu i važnosti grida, kao i o značaju optimizacije sajta za mobilne telefone i mogućnostima koje takva optimizacija pruža. Cilj ovog kursa jeste da vam pruži odgovor na pitanje na koji način se današnji web i sa njime i HTML i CSS jezici razlikuju od njihovih ranijih primera.  

Predavač Vuk Ninić je diplomirani inženjer informatike, sertifikovani Adobe ekspert (ACE) i licencirani Adobe instruktor (ACI). Godinama vrlo uspešno radi u oblastima web i grafičkog dizajna, balansirajući između digitalnog i opipljivog sveta. Perfekcionista po pitanju dizajna i vizuelnih komunikacija. Aktivno se bavi razvojem novih pristupa u web dizajnu, frontend developmentom i kreiranjem internet marketing strategija.

Višegodišnje iskustvo gradio je vođenjem i učešćem u brojnim projektima, među kojima su i oni za Srbijagas, Ušće TC, Naxi radio, Srpsku Pravoslavnu Crkvu, Zorka Opeku, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, LINK group, DOT i mnoge druge.

Tvorac je više kurseva iz oblasti dizajna i frontend razvoja. Više od decenije predaje u tim oblastima i za iste tvrdi da je jedina konstanta, stalna promena. Uporedo je angažovan na ITAcademy i dve visokoškolske ustanove. Suorganizator je nekoliko TEDx konferencija u zemlji.

Napomena: predavanje će biti dostupno 6. juna od 17:30, na naslovnoj strani.  

Arhiva događaja