Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„MikroTik Network Administration”

„MikroTik Network Administration”U sredu, 22. marta, od 17:30, putem Live streama zavirite u predavanje Nemanje Stanića u okviru kursa „MikroTik Network Administration”, i iskoristite mogućnost da  saznate kako se stiču praktične veštine neophodne za planiranje, dizajn i razvoj mrežnih sistema baziranih na MikroTik prozvodima. 

Krenućemo od osnove inicijalnog konfigurisanja MikroTik rutera, preko standardnih mrežnih servisa, do naprednih tehnika konfiguracije novih verzija MikroTik RouterOS-a. 

Pored osnovne administracije rutera, tokom kursa savladaćete i kreiranje virtuelnih mreža, virtuelnih privatnih mreža, povezivanje udaljenih lokacija, obezbeđivanje komunikacije itd. Zahvaljujući korisnim znanjima koja ćete steći, moći ćete da postanete uspešni MikroTik administratori.

Predavač Nemanja Stanić je strukovni mašinski inženjer industrijske informatike sa više od 12 godina iskustva u IT industriji. Poseduje veštine iz oblasti administracije mreža i servera, projekt menadžmenta, tehničke podrške i Linux / Windows / macOS sistema. Tehnički je urednik zbirke zadataka za SolidWorks i AutoCad koja se koristi na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku. Na istom fakultetu ima i objavljen rad u časopisu „Tehnika i praksa”. Ima višegodišnje iskustvo u radu sa internacionalnim kompanijama na više IT projekata globalnog karaktera, kao i predavačko iskustvo iz oblasti računarskih mreža na Project-based learning kursevima. Dobitnik je nagrade CFO Excellence Award kompanije NCR 2018. Godine.

 

Napomena: predavanje će biti dostupno 22.marta, od 17:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja