Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„MikroTik Network Administration”

„MikroTik Network Administration”U ponedeljak, 12. aprila, od 17:30h pratite predavanje u okviru kursa  „MikroTik Network Administration” i steknite praktične veštine neophodne za planiranje, dizajn i razvoj mrežnih sistema baziranih na MikroTik prozvodima. 

 

Pored osnovne administracije rutera, savladaćete i kreiranje virtuelnih mreža, virtuelnih privatnih mreža, povezivanje udaljenih lokacija, obezbeđivanje komunikacije itd. Po završetku ovog kursa, steći ćete korisna znanja koja su vam potrebna da postanete uspešni MikroTik administratori.

 

Kurs MikroTik Network Administration vodi Nikola Gavrilović, specijalista u području projektovanja i razvoja mrežne infrastrukture za raznolike namene u privredi i javnim institucijama. 

Projektovao je računarsku mrežu koja je 2005. godine proglašena za najbolju ICT strukturu u Vladi Republike Srbije i odlikovana prestižnom nagradom Diskobolos 2005. 

Iskustvo je sticao kao IT savetnik u UNDP-u, Ministarstvu za socijalna pitanja, Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike i kancelariji Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti. 

Više od 20 godina se aktivno bavi primenom najnovijih tehnologija u oblasti telekomunikacija i transporta podatka. Od 2016. godine aktivno vodi više kompanija koje se bave integracijom VoIP-a upotrebom cloud tehnologija. Platforma koju su ove kompanije razvile mesečno transportuje više od 3.000.000 minuta telefonskih razgovora. 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u ponedeljak, 12. aprila, od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja