Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Microsoft Web Services

Microsoft Web ServicesU sredu, 30. juna  od 17:40h, pratite predavanje u okviru kursa Microsoft Web Services i upoznajte se sa WCF tehnologijom za kreiranje servisa po SOAP protokolu. Tokom predavanja ćete saznati više o ultimativnoj Microsoft tehnologiji za razvoj distribuiranih aplikacija u kombinaciji sa aplikativnim komunikacionim protokolom i formatom za slanje i prijem poruka.

Saznaćete šta su to web servisi, šta je Microsoft WCF a šta SOAP, kao i čemu služi REST. Dobićete i brojne druge informacije i steći veštine koje predstavljaju veoma koristan alat u svetu web programiranja. Usvojena znanja omogućiće vam da napravite svoje prve korake u svetu informacionih tehnologija, ali i da kasnije sa lakoćom nastavite usavršavanje i tako pomerite granice ličnog uspeha.   

 

Kurs Microsoft Web Services drži Marko Stojićević, stručnjak za Software Development i PHP, C, C#, Java, HTML i CSS tehnologije. Još kao student Matematičkog fakulteta u Beogradu, Marko je učestvovao na konkretnim IT projektima, što ga je, nakon sticanja diplome mastera informatičkih nauka, učinilo ekspertom koji je spreman da se upusti u najveće izazove. Svoje profesionalno iskustvo sticao je radeći u IT sektorima internacionalnih kompanija, među kojima su Banca Intesa, Rhea Software, UsableNet i Best Solution Tim.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u  sredu, 30. juna od 17:40h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja