Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Međuljudski odnosi u organizaciji

Ana JurčiU utorak, 17. maja od 17:30h putem live streama zavirite u deo kursa „Međuljudski odnosi u organizaciji". Tokom predavanja Ana Jurčić možete se upoznati sa pojmovima i karakteristikama organizacione kulture i organizacione klime. Steknite uvid u različite obrasce međuljudskih odnosa, kultura i klima po kojima se kompanije međusobno razlikuju, i kroz ove odnose naučite da brzo prepoznate koja i kakva kompanija je radno okruženje koje najviše odgovara ispoljavanju vaših punih potencijala. Od stručnjaka u oblasti menadžmenta saznaćete i zbog čega je liderstvo od suštinskog značaja za uspešno poslovanje ali i kako načini komunikacije u organizaciji utiču na ukupno poslovanje.    

Ana Jurčić je profesorka na Fakultetu za inženjerski menadžment u Beogradu i na Savremenom fakultetu za biznis i nauku u Muskatu (Oman). Takođe je međunarodni partner-instruktor MBA programa američkog Univerziteta „Frenklin” iz Ohaja. Ana je od 2013. godine doktor nauka, a kontinuiranu međunarodnu praksu i više od 15 godina rada u nastavi potvrdila je i učešćem u Erasmus+ programima razmene profesora u Rumuniji, Poljskoj i Turskoj.

Autorka je preko dvadeset naučnih radova iz oblasti menadžmenta, član je Mreže međunarodnih alumnista, kao i Udruženja „Fulbrajt i prijatelji”.

Napomena: Predavanje će putem live streama biti dostupno 17. maja od 17:30h, na naslovnoj strani. 

 

Arhiva događaja