Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Međuljudski odnosi u organizaciji

Međuljudski odnosi u organizacijiU ponedeljak, 17. maja pratite predavanje Ariela Miloševića i zavirite u deo kursa Međuljudski odnosi u organizaciji. Upoznajte se sa pojmovima i karakteristikama organizacione kulture i organizacione klime. Steknite uvid u različite obrasce međuljudskih odnosa, kultura i klima po kojima se kompanije međusobno razlikuju, i kroz ove odnose naučite da brzo prepoznate koja i kakva kompanija je radno okruženje koje najviše odgovara ispoljavanju vaših punih potencijala.   

Predavač Ariel Milošević ima više od 15 godina radnog iskustva, od kojih je poslednjih osam u razvoju i koordinaciji različitih regionalnih i globalnih projekata, uključujući projekte koje finansira EU. Vodeći je partner kompanije Horned Viper, koja se bavi poslovnim konsaltingom, projektnim menadžmentom, prikupljanjem resursa i razvojem biznisa.

 Obrazovanje je stekao u oblasti međunarodnog prava, a poseduje i praktično iskustvo u upravljanju različitim projektima, radu sa vladinim, nevladinim i međunarodnim organizacijama i privatnim sektorom. Autor je više publikacija i tekstova. Na BA Professional predaje na kursevima Efektivno pregovaranje i Lobiranje.

Napomena: Predavanje će putem live streama biti dostupno u ponedeljak, 17. maja od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja