Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Materials and Colors

U utorak, 17. marta, od 17:30h putem LIVE STREAMA moći ćete da pogledate predavanje „Materials and Colors”

0Ne propustite priliku da pogledate predavanje Natalije Jovanović, predavača ITAcademy, i saznajte više o materijalima i bojama koji se koriste u arhitekturi i dizajnu.

Natalija Jovanović se školovala na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta u Beogradu i kao stipendista na Istituto Europeo di Design u Milanu. Na Fakultetu za umetnost i dizajn Univerziteta „Džon Nezbit” stekla je master diplomu sa završnim radom na temu Savremeni arhitektonski koncepti prostora predškolskih ustanova. Profesionalno iskustvo stekla je radeći za kompanije i organizacije u Milanu, kao i u arhitektonskim biroima u Beogradu. U dosadašnjem radu izvela je preko 60 samostalnih i grupnih projekata enterijera.

Izlagala je na grupnim izložbama, između ostalog i na 25. Salonu arhitekture, u sekciji enterijer. Učestvovala je na radionicama Bine: 2016. kao autor radionice Playful Architect i saradnik na radionici Nijanse prostora, a 2017. kao autor radionice Prostori igre. Kao asistent učestvovala je na međunarodnoj radionici Fakuleta za umetnost i dizajn – Belgrade Public od 2015. do 2017, a radila je i kao demonstrator na Fakultetu za umetnost i dizajn. Član je ULUPUDS-a.

Napomena: Live stream će biti dostupan 17. marta od 17:25h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja