Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Materials and Colors

U sredu, 7. avgusta, od 17h putem streama moći ćete da pratite predavanje „Materials and Colors”.

0Pogledajte predavanje Natalije Jovanović i saznajte više o materijalima i bojama koji se koriste u arhitekturi, dizajnu enteirjera i dizajnu industrijskih proizvoda. 

Natalija Jovanović se školovala na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta u Beogradu i kao stipendista na Istituto Europeo di Design u Milanu. Na Fakultetu za umetnost i dizajn Univerziteta „Džon Nezbit” stekla je master diplomu sa završnim radom na temu Savremeni arhitektonski koncepti prostora predškolskih ustanova.

Profesionalno iskustvo stekla je radeći za kompanije i organizacije u Milanu, kao i u arhitektonskim biroima u Beogradu. U dosadašnjem radu izvela je preko 60 samostalnih i grupnih projekata enterijera. Izlagala je na grupnim izložbama, između ostalog i na 25. Salonu arhitekture, u sekciji enterijer. 

Učestvovala je na radionicama Bine: 2016. kao autor radionice Playful Architect i saradnik na radionici Nijanse prostora, a 2017. kao autor radionice Prostori igre. Kao asistent učestvovala je na međunarodnoj radionici Fakuleta za umetnost i dizajn – Belgrade Public od 2015. do 2017, a radila je i kao demonstrator na Fakultetu za umetnost i dizajn. Član je ULUPUDS-a.

Napomena: Stream će biti dostupan 7. avgusta od 16:55h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja