Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Marketing planiranje”

Marketing planiranjeU petak, 3. decembra, od 17:30h putem Live streama zavirite u jedno od predavanja Nevenke Popović Šević u okviru kursa Marketing planiranje.  

Na kursu će biti ukazano na pojam i značaj marketing planiranja u organizaciji, kao i na najznačajnije elemente ovog procesa. Govoriće se o ciljevima, strategijama i modelima marketing planiranja. Akcenat je i na marketing planu, njegovoj izradi i osnovnim elementima. 

Marketing plan je osnova za svako poslovanje, kao i za efikasan i efektivan marketing bilo kog proizvoda ili usluge. Cilj kursa je da osposobi polaznike za samostalno pisanje marketing planova. Suština ovog kursa je da odgovori na pitanja zašto je potreban marketing plan i šta treba da sadrži dobar marketing plan.

Nevenka Popović Šević je duže od 3 decenije u oblasti marketinga, u kome svoje iskustvo primenjuje u sferi nevladinog sektora (koordinator za međunarodnu saradnju u Young Researchers of Serbia), privrede (vlasnica i osnivač konsultantsko-edukativne agencije Londis & direktor marketinga u kompaniji Original d.o.o).

Aktivna je u realnim privrednim projektima i obrazovanju dugi niz godina. Bazične studije iz ekonomije je završila na Beogradskom Univerzitetu. Magistrirala je na University of Newcastle u Australiji, gde je završila i specijalističke studije iz oblasti marketinga. Doktorirala je u istoj oblasti sa temom Etički aspekti u integrisanim marketinškim komunikacijama.

Svoje bogato međunarodno iskustvo je imala priliku da implementira u brojnim stručnim studijama iz oblasti marketinškog i prodajnog menadžmenta. Od 2008. godine je predavač na BusinessAcademy na Departmanu za marketing. Počevši od 2016. godine radi kao profesor strukovnih studija na Visokoj školi za informacione tehnologije – ITS u Beogradu, gde predaje predmete Marketing i internet marketing & Prodaja i menadžment prodaje. Na Fakultetu savremenih umetnosti je od 2019. godine angažovana na poziciji docenta u oblasti marketing menadžmenta u kulturi.

 

Napomena: Live stream će biti dostupan u petak, 3. decembra, od 17:30h, na naslovnoj strani.  

 

 

Arhiva događaja