Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Marketing, oglašavanje i prodaja nepokretnosti

U ponedeljak, 2. septembra, od 17h putem streama možete pogledati predavanje „Marketing, oglašavanje i prodaja nepokretnosti”.

0Pogledajte predavanje Aleksandra Đurovića i upoznajte se sa karakteristikama marketing okruženja tržišta nepokretnosti.

Aleksandar Đurović je upravni direktor kompanije NLB Group, sa osnovnim zadatkom da planira i sprovodi dugoročne planove razvoja kompanije, donosi odluke o njenom razvoju, predvodi je i predstavlja u javnosti. Takođe, Aleksandar je i zastupnik NLB grupe u kancelarijama u Beogradu zadužen za sve poslove u oblasti nekretnina koje kompanija obavlja u Srbiji, Makedoniji, Republici Srpskoj i Bugarskoj.

Stručnjak je za oblast prometa nepokretnosti sa decenijskim iskustvom u oblasti poslovnog pregovaranja, razvoja biznis strategije, strateškog i projektnog planiranja… Tokom karijere zauzimao je odgovorne pozicije u uspešnim kompanijama među kojima su Hypo Alpe Adria Banka, NLB Group, NCH Capital Inc. New York, Montenegro Investment Services doo Savills L&P…

Napomena: Stream će biti dostupan 2. septembra od 16:55h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja