Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Lični razvoj menadžera”

Vuk MirčetićU sredu, 24. maja od 17:30 putem Live streama zavirite u predavanje koje drži Vuk Mirčetić u okviru kursa „Lični razvoj menadžera” i upoznajte se sa načinima pripremanja i vođenja plana samorazvoja, kao i sa načinom izgrađivanja svog autentičnog menadžerskog stila.

Imaćete priliku da učite o efikasnom planiranju i upravljanju svojim vremenom. Tokom celokupnog kursa oovladavaćete znanjima koja mogu doprineti vašem ličnom usavršavanju za poziciju menadžera u organizaciji. 

Vuk Mirčetić je master ekonomista, dugogodišnji sertifikovani međunarodni predavač i licencirani edukator od 2007. godine, a 2018. godine je od strane Republike Srbije akreditovan kao predavač za više oblasti. Neke od oblasti za koje je akreditovan i prepoznat kao ekspert jesu i trening za trenere, liderstvo i prezentacione veštine. Narodni poslanik je u XII sazivu Narodne skupštine Republike Srbije i asistent Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije. Jedan je od trenera i Nacionalne akademije za javnu upravu Republike Srbije.

Kao trener je, tokom svog višegodišnjeg iskustva, trenirao veliki broj profesionalaca u javnom, privatnom i nevladinom sektoru, a i sam je putem neformalnog, dodatnog i celoživotnog obrazovanja uspešno učestvovao u više od 150 treninga i obuka na različite teme u Srbiji i inostranstvu. Objavio je više od 30 naučnih radova, koji su predstavljeni na međunarodnim naučnim konferencijama i objavljeni u različitim naučnim časopisima u Srbiji i inostranstvu.

Napomena: Predavanje će biti dostupno 24. maja od 17:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja