Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje

U subotu, 4. aprila, od 11 časova, možete pratiti besplatan seminar „Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje”, u organizaciji Centra za razvoj karijere

0

3D modelovanje predstavlja nezamenljivu stavku kada je reč o video-igricama, mašinskoj industriji, filmskoj industriji i arhitekturi. Imaćete priliku da čujete savete koji vas mogu dovesti do mesečne zarade od nekoliko hiljada evra, kao i greške koje treba da izbegnete na početku.

Saznaćete mnogo toga o samom procesu 3D modelovanja i čuti savete koji dovode do impresivnog proizvoda. Podstaknite kreativnost i uđite u svet 3D modelovanja. Ukoliko mislite da ste kreativni, pružite sebi šansu.

 Na seminaru ćete saznati i:

  • odakle da počnete,
  • u kojim su sve poljima zastupljeni 3D modeli, 
  • koja su softverska rešenja potrebna, 
  • kako da zaradite modelovanjem
  • i još mnogo toga.

Predavanje će održati Marko Kovačević, student Visoke škole za strukovne studije ITS. Duže vreme se bavi 3D modelingom i ujedno njihovim plasiranjem na tržiste. Iza sebe ima iskustvo u oblasti CAD-a (kompjuterskog projektovanja) i 3D modelinga u raznim poljima industrije. Trenutno studira i usavršava se u poljima vizuelizacije modela. Iza sebe ima nekoliko projekata, od kojih će poslednji na kom trenutno radi, po njegovim rečima, biti odskočna daska u njegovoj karijeri. Spreman je da motiviše druge i pokušaće da svoje znanje iz ovih oblasti prenese ovim seminarom.

Live stream

U subotu, 4. aprila, od 11h klikom na link pristupite prenosu seminara.

Arhiva događaja