Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Kako kroz efektivne prodajne korake uvećati svoju zaradu”

Mladen KomaricaU subotu, 28. avgusta, od 9:30h, putem Live streama pratite besplatan seminar „Kako kroz efektivne prodajne korake uvećati svoju zaradu” i od Mladena Komarice saznajte zašto je važno podsticati i negovati lojalnost kupaca. Naučićete da bolje razumete kompletan prodajni proces i uvidite koje karakteristike krase uspešnog prodavca, a na unapređenju kojih veština treba da radi onaj koji to želi da postane. 

Uspešan prodavac razvija sistemski pristup u razumevanju potreba drugih i zna kako da ostvari uticaj na krajnjeg konzumenta, ali i vlada alatima koji prodaju čine efektivnom i efikasnom. Fokus seminara je na praktičnom radu, a kroz ovaj trening imate mogućnost da postavite konkretna pitanja i predstavite slučajeve iz sopstvenee prakse.

Seminar je namenjen svima koji žele da rade na sebi, da se usavršavaju i da usvajaju nove, savremene tehnike prodaje. Koncepti koje ćete naučiti primjenjivi su u maloprodaji, veleprodaji, komercijali i drugim branšama.

Predavač Mladen Komarica se već 23 godine bavi prodajom. U osiguranju je pre 20 godina napravio vlastitu prodajnu mrežu kao deo Greenfield investicije. Obavljao je funkciju regionalnog menadžera za BiH u Wiener osiguranju. Takođe je radio i u državnim institucijama Bosne i Hercegovine: Ministarstvu vanjskih poslova, Predsjedništvu i Kancelariji visokog predstavnika. Godine 1996. bio je na funkciji atašea za sigurnost u Njujorku. Medicinske studije završio je u Sarajevu 1992. godine, ali se posle 1995. okrenuo ekonomiji, te završio poslovnu psihologiju.

U toku svoje karijere održao je više stotina seminara, motivacionih treninga i treninga iz oblasti psihologije prodaje. Dobitnik je mnogih priznanja iz oblasti prodaje i prodajnih veština.

Trenutne pozicije: predsjednik konsultantskog udruženja BE STAR Sarajevo i direktor prodaje u Sarajevo osiguranju.

Napomena: Predavanje će biti dostupno putem Live streama u subotu 28. avgusta, od 9:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja