Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Kako iskoristiti LinkedIn mrežu za pronalaženje poslova?

U subotu, 25. januara, od 11h putem LIVE STREAMA možete pratiti besplatan seminar „Kako iskoristiti LinkedIn mrežu za pronalaženje poslova?” u organizaciji Centra za razvoj karijere.

0

LinkedIn postoji već 16 godina i trenutno broji preko 640 miliona korisnika. Dosta njih je optimizovalo svoje profile, te se oni pojavljuju u pretragama za ključne reči za koje biste i vi želeli da se rangirate, a korisnici dobijaju poslove preko ove mreže.

Nažalost, malo je onih u Srbiji koji su popunili i optimizovali svoje profile kako treba i koji zaista imaju vidljive rezultate od svojih aktivnosti na ovoj mreži. 

Da li i vi postižete rezultate?

Seminar će upoznati učesnike sa opcijama koje LinkedIn mreža pruža. Naučićete kako da sredite svoj LinkedIn profil da bi se prikazivao poslodavcu, kako da se pozicionirate kao ekspert u svojoj oblasti, kakav sadržaj najbolje prolazi na ovoj mreži i kako da koristite napredne „search” opcije za pretraživanje sadržaja, poslova i osoba koje su vam potrebne.

Predavač je Janja Jovanović. Završila je osnovne i master studije na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Poslednjih 6 godina bavi se digitalnim marketingom i pomaže kompanijama i pojedincima da razviju internet marketing strategije, izgrade brend i povećaju bazu svojih korisnika.

Trenutno radi za jednu kanadsku firmu, a pored toga drži i edukacije u oblasti digitalnog marketinga. LinkedIn obuka joj je jedna od trenutno najtraženijih.

Live stream

U subotu, 25. januara, od 11 časova klikom na ovaj link pristupate prenosu predavanja.

Arhiva događaja