Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Kako da zarađuješ za život koji zaslužuješ vodeći Google oglase (i uz to uživaš u poslu koji radiš)”

„Kako da zarađuješ za život koji zaslužuješ vodeći Google oglase (i uz to uživaš u poslu koji radiš)”U subotu, 3. septembra, od 11:00  pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako da zarađuješ za život koji zaslužuješ vodeći Google oglase (i uz to uživaš u poslu koji radiš)”.

Saznaćete šta znači biti Google Ads Media Buyer i koja zaduženja ta funkcija nosi? Saznaćete i kako u praksi funkcionišu koncepti „živi u Srbiji i radi svuda” i „rad sa plaže” ali i koji nivoi ekspertize postoje u Google Adsu i kako da prepoznaš svoju zonu genijalnosti.

 

Od iskusnog profesionalca, Ivane Petrović, saznaćete i kako se gradi karijera u ovoj oblasti - koje prečice možete da iskoristite u karijeri a koji put treba sami da pređete i dobićete brojna korisna uputstva. 

 

Ivana Petrović je vodeći Google Ads stručnjak ne samo u regionu već i u svetu. Godišnje raspolaže sa više miliona dolara za Google oglašavanje. 

Prve kampanje za oglašavanje napravila je 2008. godine. Danas je skaliranje onlajn-prodavnica kroz plaćeno oglašavanje njena glavna aktivnost. Fokusirana je na testiranje, kreiranje eksperimenata, tumačenje podataka i unapređenje procesa prodaje. 

Google Ads kampanje donele su klijentima i partnerima više od 75.000.000 dolara u prometu. Sertifikovani je Google Partner od 2012. godine, a od 2022. godine sertifikovani je Google Premier Partner.

Napomena: Seminar će biti dostupan 3. septrmbra od 11:00, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja