Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Kako da udvostručite prodaju na društvenim mrežama?”

Đorđe BanjaiU subotu, 10. septembra, putem Live streama od 11:00, pratite besplatan seminar „Kako da udvostručite prodaju na društvenim mrežama?” i iskoristite priliku da naučite kako se pravi plan za prodaju i strateški pristupa društvenim mrežama. Saznaćete zbog čega je brend važan i kako doprinosi prodaji. Predavač Đorđe Banjai otkriće i kako izvući 101% iz društvenih mreža, kako otkriti gde su vaši kupci i predložiti načine dolaska do njih. Osim toga, čućete šta je najvažnije u oglašavanju na društvenim mrežama i koliko je ono zapravo komplikovano. Iz prve ruke čućete kako je Đorđu Instagram pomogao da osnuje svoju agenciju i radi sa vrhunskim klijentima, zašto TikTok preuzima važnu ulogu i kako on vidi društvene mreže u 2023. godini.

Đorđe Banjai je osnivač marketing agencije Zeus Digital, koja se bavi performance marketingom za e-commerce biznise i razvojem brendova na društvenim mrežama. Jedan je od vodećih stručnjaka za Instagram strategije i Facebook oglašavanje na našim prostorima. Radio je sa velikim brojem klijenata i predavao mnogim učenicima.

Pored razvoja agencije i skaliranja sopstvenog biznisa, na šta je trenutno fokusiran, Đorđe se bavi edukacijom zajednice na svom Instagram profilu i YouTube kanalu, kao i putem bloga na sajtu djordjebanjai.rs.

 

Napomena: Stream će biti dostupan 10. septembra od 11:00, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja