Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Kako da ubrzate izradu veb-sajta 10 puta”

„Kako da ubrzate izradu veb-sajta 10 puta”U subotu, 30. jula, od 11h putem Live streama pratite besplatan seminar „Kako da ubrzate izradu veb-sajta 10 puta” i od stručnjaka saznajte kako da na praktičan način drastično povećate brzinu izrade veb-sajtova i olakšate kasnije održavanje i eventualne izmene. Savete i praktične alate sa vama će podeliti Milan Milićev.  

Izrada veb-sajta sadrži dosta različitih delova i koraka koji mogu veoma lako da se zakomplikuju. Upravo iz ovih razloga je potrebno da izgradimo sistem i proces koji će nam pomoći da tačno znamo koji je naš naredni korak, da smanjimo ponavljajuće i nepotrebne korake i da ubrzamo samu izradu stranica, a da zadržimo visok nivo kvaliteta.

Ovaj LevelAp proces je zasnovan na osnovu 15 godina iskustva u veb-dizajnu i preko 400 urađenih veb-sajtova.

Predavač Milan Milićev je osnivač agencije LevelAp Digital, koja se bavi izradom veb-sajtova. Aktivan je član zajednice WordPress Srbija i zvanični organizator Elementor Meetupa u Srbiji. Milan iza sebe ima veliki broj predavanja, radionica i kurseva iz oblasti veb-dizajna i digitalnog marketinga. Trenutno pomaže početnicima u veb-dizajnu da prave sajtove koji zaista prodaju kroz onlajn-kurs LevelAp WordPress.

Napomena: Stream će biti dostupan 30. jula od 11h, na naslovnoj strani. 

 

Arhiva događaja