Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Kako da iskoristiš potencijal Linkedlna”

Potencijal LinkedInaU subotu, 21. maja od 11h putem live streama možete pratiti seminar „Kako da iskoristiš potencijal Linkedlna”. Otkrićete koji je najbolji način da se predstavite na ovoj mreži i tako dobijete brojne poslovne prilike. 

LinkedIn je profesionalna društvena mreža koju trenutno aktivno koristi 810 miliona ljudi, od čega 40% ulazi na mrežu svaki dan. Na seminaru ćete oktriti i šta ovo znači za vas lično, ali i kako da uobličite lični profil i povežete se sa poslovnom zajednicom, uz učeći na pimerima iz prakse.

Seminar vodi  Katarina Šonjić, nezavisni employer branding konsultant, koji uspešno vodi svoj blog Kat on coffee, a čija želja je da pokrene razvoj sjajne employer branding prakse na našim prostorima. Kroz direktan rad i edukaciju pomaže da poslodavci imaju bolju reputaciju i da stvore sjajne uslove za svoje zaposlene.

Katarininu profesionalnu karijeru je obeležio rad u IT kompaniji „Zuhlke”, gde se i zaljubila u employer branding. Tamo je skoro 3,5 godine aktivno radila na izgradnji brenda „Zuhlke” i njegovom pozicioniranje kao poželjnog poslodavca u Srbiji.

Pokrenula je online zajednicu „HR KUTAK” u želji da se poveže sa ljudima koji dele ista interesovanja i energiju sa njom. Zajednica broji više od 1.300 članova i svakim danom se sve više razvija.

Osnivač je konferencije „Belgrade Test”, koja se tri puta zaredom održala u Beogradu. Učestvovala je u organizaciji konferencije „Voxxed Days” dva puta, kao i u organizaciji konferencije „Heapcon” 2018. godine. Kao član „Heapspacea”, bila je zadužena za komunikaciju sa predavačima i vođenje volonterskog tima, koji je svake godine brojao od 35 do 45 članova. Trenutno je aktivan član i vodi njihove marketing aktivnosti. Diplomirala je Menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

 

Napomena: Seminar će biti dostupan  21. maja od 11h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja