Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„JavaScript”

JavaScriptU sredu, 22. juna od 17:30h, putem Live streama pratite predavanje Vuka Ninića u okviru kursa „JavaScript” i upoznajte se sa osnovama pisanja koda u JavaScript programskom jeziku.

Tokom niza predavanja naučićete šta je DOM struktura i savladaćete osnove rada sa njom. Upoznaćete se i sa implementacijom i korišćenjem jQuery biblioteke. Zahvaljujući ovom kursu, posedovaćete sve veštine koje se traže na tržištu kako biste bili u mogućnosti da kreirate dinamičke web strane i rukujete događajima.

Predavač Vuk Ninić je diplomirani inženjer informatike, sertifikovani Adobe ekspert (ACE) i licencirani Adobe instruktor (ACI). Godinama vrlo uspešno radi u oblastima web i grafičkog dizajna, balansirajući između digitalnog i opipljivog sveta. Perfekcionista je po pitanju dizajna i vizuelnih komunikacija. Aktivno se bavi razvojem novih pristupa u web dizajnu, frontend developmentom i kreiranjem internet marketing strategija.

Višegodišnje iskustvo gradio je učešćem u brojnim projektima, kao i njihovim vođenjem, među kojima su i oni za Herbasvet, Aqualab, Ušće TC, Naxi radio, Srpsku pravoslavnu crkvu, Zorka Opeku, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, LINKgroup, DOT i mnoge druge. 

Tvorac je više kurseva iz oblasti dizajna i frontend razvoja. Više od decenije predaje u tim oblastima i za njih tvrdi da je jedina konstanta stalna promena. Uporedo je angažovan na ITAcademy i dve visokoškolske ustanove. Suorganizator je nekoliko TEDx konferencija u zemlji.

Napomena: Predavanje će biti dostupno 22. juna od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja