Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Java Core Programming”

„Java Core ProgrammingU utorak 29. novembra od 17:30 putem Live streama pratite predavanje Dušana Čoka u okviru kursa „Java Core Programming" na kome ćete se upoznati sa višenamenskim, pouzdanim, objektno orijentisanim programskim jezikom, primenjivim na većini uređaja. Kurs će vam odgovoriti na piitanja šta je Java, kako je tekao njen razvoj i koje su najpoznatije tehnologije podržane od strane Jave? Saznaćete i koja su najpoznatija Java izdanja, upoznaćete se ja radnim okruženjem i sintaksom Jave i naučiti da pišete Java programskim jezikom. 

 

Predavač Dušan Čoko je team leader na razvoju i održavanju informacionog sistema visokoškolske ustanove koji broji oko 3.000 aktivnih dnevnih korisnika. Programiranjem veb-aplikacija bavi se više od osam godina. Za to vreme Dušan je razvio na desetine sajtova različitih veličina i nekoliko e-commerce rešenja. Koautor je prvog domaćeg materijala za e-commerce platformu Magento i deo je zajednice za podršku lokalizacije ove platforme.

 

Kao stručnjak za frontend i backend delove softvera – poseduje iskustvo u razvoju aplikacija za web i desktop aplikacije korišćenjem programskih jezika PHP, Java, Python i Visual Basic za backend/native aplikacije, kao i HTML/CSS/JavaScript tehnologije za frontend.

 

Napomena: predavanje će biti dostupno putem live strema 29. novembra od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja