Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Introduction to Video Production”

„Introduction to Video Production”U sredu, 1. februara od 17:30 putem Live streama pratite predavanje Ivana Đorđevića u okviru kursa „Introduction to Video Production” i saznajte zašto video-produkcija danas ne mora da bude isključivo profesionalni i visokobudžetni proces koji se vezuje samo za velike studije i televizijske kuće.

Tokom kursa bliže ćete upoznati proces stvaranja video-zapisa snimanjem pokretnih slika. Naučićete razliku između pretprodukcije, produkcije i postprodukcije i bolje razumeti proces koji obuhvata sve od početne ideje do finalizacije video-rada i njegovog distribuiranja krajnjem korisniku. 

Predavč Ivan Đorđević se već dvadeset godina profesionalno bavi audio i video produkcijom i edukacijom radijskih i televizijskih tehničara, snimatelja, montažera i novinara. Dugogodišnje iskustvo stekao je kroz rad za Radio televiziju Srbije, Tajvansku novinsku agenciju, Tanjug i veliki broj privatnih produkcijskih studija i agencija. Kao BBC-jev sertifikovani trener, osam godina je obučavao snimatelje i montažere u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Ukrajini i Nigeriji. Diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu na Katedri za filmsku i televizijsku montažu.

 

Napomena: Stream će biti dostupan 1. februara od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja