Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Introduction to Programming in C#”

Marko StojićevićU utorak, 23. novembra od 17:40h putem Live streama pratite predavanje „Uvod u programiranje u C#” i steknite korisna znanja i veštine jednog od najzastupljenijih programskih jezika u IT svetu.Saznaćete zašto je C# (Si šarp) toliko popularan i opšte primenjiv, kao i koja mu je najčešća namena. Oni koji postanu polaznici kompletnog kursa naučiće da pomoću pisanja kodova u C# kreiraju softver za Windows, Linux, iOS, OSX, Android i BSD okruženje. Kroz ceo program vodi vas mladi stručnjak sa velikim iskustvom, Marko Stojićević. 

Marko Stojićević je stručnjak za Software Development i PHP, C, C#, Java, HTML i CSS tehnologije. Još kao student Matematičkog fakulteta u Beogradu, Marko je učestvovao na konkretnim IT projektima, što ga je nakon sticanja diplome mastera informatičkih nauka preporučilo kao eksperta koji je spreman da se upusti u najveće izazove. 

Svoje profesionalno iskustvo sticao je radeći u IT sektorima internacionalnih kompanija, među kojima su Banka Intesa, Rhea Software, Usablenet i Best Solution Tim.

Napomena: Live stream će biti dostupan 23. novembra, od 17:40h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja