Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Introduction to Lighting Design”

Marina ĆuruvijaU sredu, 28. aprila, pratite predavanje Marine Ćuruvije i upoznajte se sa vrstama distribucije veštačkog osvetljenja, svetlosnim efektima koji se postižu rasvetom, kao i funkcijom rasvete u radnom, kućnom i javnom okruženju. Steknite osnovna znanja o korišćenju rasvete u dizajnu. 

Tokom kursa će se obrađivati unutrašnja i spoljašnja rasveta. Posebna pažnja biće usmerena na ekološki aspekt rasvete, njegovu dizajnersku primenu, kao i estetske efekte koji se mogu postići. Određeni broj vežbi koje se sprovode u 3ds Maxu posebno će pokazati polaznicima domete i efekte i značaj svetla i rasvete prilikom dizajniranja uopšte.

Ovo je jedno u nizu predavanja kojim LINKeduTV svima omogućava da zavire u kurs. Po završetku kompletnog kursa polaznici će moći da opišu i razumeju osnovne osobine svetla i rasvete, da razumeju razlike između različitih tehnika osvetljenja i prepoznaju različite tipove svetlosnih efekata koje mogu da primene u svom dizajnu.

Predavač Marina Ćuruvija je zvanje diplomiranog dizajnera enterijera stekla na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu, na smeru Dizajn enterijera i nameštaja, završila je program master studija i stekla zvanje mastera.

Usavršavanje svojih znanja i veština nastavila je na prestižnoj školi Politecnico di Milano, u Italiji. Marina ima bogato radno iskustvo na različitim freelance projektima u čijem su fokusu izrada 3D modela, vizuelizacija enterijera i grafički dizajn. U kompaniji Invej radila je kao dizajner enterijera na razradi koncepta enterijerskih rešenja nekretnina.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u sredu, 28. aprila, od 13:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja