Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Internet marketing u službi profitabilnog poslovanja”

Dragan VaragićU utorak, 13. septembra, od 10:00, pratite predavanje Dragana Varagića i saznajte koje uslove web sajt mora da zadovolji kako bi unapredio poslovanje kompanije.

 

Otkrićete koji elementi čine nastup organizacije na internetu i kako se oni prilagođavaju specifičnim potrebama klijenta. Saznaćete više o tajnama online marketinga, a stečeno znanje ćete moći da primenite na sopstveni posao. 

Naučite kako da definišete marketing strategiju i koje uslove te strategije treba da zadovoljite. Šta su projektovani ciljevi online nastupa? Koji su faktori uspeha projekta? Upoznajte detaljno proces izrade web sajta i saznajte kakvu ulogu u njemu igra SEO.

 Predavač Dragan Varagić je vlasnik konsalting agencije iz oblasti poslovne primene Interneta – P2 internet, bloger, online strateg, profesionalni predavač iz oblasti primene interneta i koordinator specijalističkih strukovnih studija iz oblasti e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

 Vlasnik je najstarijeg imejl-časopisa u Srbiji „Pretraga i prezentovanje”, bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com.

 Urednik je srpskog izdanja knjige „Poslovanje brzinom misli” Bila Gejtsa, autor knjige „Vodič kroz raj i pakao internet marketinga” (2002) i autor besplatne knjige „Blog osnove” u PDF-u.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 13. septembra, od 10:00, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja