Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Interior Design, Decoration & Industrial Design

Interior Design, Decoration & Industrial DesignU četvrtak, 22. jula, od 17:30h, pratite predavanje Jovane Kondić i otkrijte šta je potrebno da biste postali dizajner enterijera. Tokom kursa Interior Design, Decoration & Industrial Design otkrićete šta znači biti stručnjak za prostornu organizaciju, konstrukcije, raspored prostorija u rezidencijalnom ili komercijalnom prostoru, aranžiranje i raspored nameštaja. Otkrićete i kako se biraju materijali i boje, koji su kriterijumi za dekoraciju i stilizaciju unutrašnjeg prostora, rasvete… i sve to prema posebnim potrebama klijenata i svih koji će prostor koristiti. 

Polaznici kompleksnog programa Interior Design obučavaju se za sve što je potrebno kako bi se uspešno bavili ovim poslom, stičući pritom i zvanične Autodesk sertifikate, koji garantuju odličnu zaradu. LINKeduTV sada vam omogućava da zavirite u jedno od predavanja, na kome se uči kako da svoje ideje i kreativnost pretvorite u vrhunski dizajn. Predavač Jovana Kondić učiće vas osnovnim elementima potrebnim za dvodimenzionalno (2D) crtanje u AutoCAD-u, a tokom celog programa pomoći će vam da se osposobite za rad u programu 3ds Max, vodećem programu za 3d modelovanje i animaciju. 

Predavač Jovana Kondić je diplomirani inženjer arhitekture na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Na početku svoje karijere Jovana je radila kao arhitektonski tehničar da bi kasnije počela samostalno da izvodi radove. Dizajnirala je i realizovala radove na nekoliko enterijera u Beogradu i Novom Sadu. Poseduje zvanični Autodesk Certified Professional sertifikat za program AutoCAD. Od 2010. radi na ITAcademy kao instruktor i koordinator nastave.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u četvrtak, 22. jula, od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja