Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Interior Design, Decoration and Industrial Design

U ponedeljak, 3. juna, od 17:30h, putem LIVE STREAMA moći ćete da pratite predavanje „Interior Design, Decoration and Industrial Design”

0Pogledajte predavanje Natalije Jovanović, predavača ITAcademy, i uz konkretne primere saznajte više o osnovama industrijskog dizajna, kao i o planiranju i dizajniranju enterijera. 

Natalija Jovanović se školovala na Fakultetu primenjenih umetnosti Univerziteta u Beogradu i kao stipendista na Istituto Europeo di Design u Milanu. Na Fakultetu za umetnost i dizajn Univerziteta „Džon Nezbit” stekla je master diplomu sa završnim radom na temu Savremeni arhitektonski koncepti prostora predškolskih ustanova.

Profesionalno iskustvo stekla je radeći za kompanije i organizacije u Milanu, kao i u arhitektonskim biroima u Beogradu. U dosadašnjem radu izvela je preko 60 samostalnih i grupnih projekata enterijera. Izlagala je na grupnim izložbama, između ostalog i na 25. Salonu arhitekture, u sekciji enterijer. 

Učestvovala je na radionicama Bine: 2016. kao autor radionice Playful Architect i saradnik na radionici Nijanse prostora, a 2017. kao autor radionice Prostori igre. Kao asistent učestvovala je na međunarodnoj radionici Fakuleta za umetnost i dizajn – Belgrade Public od 2015. do 2017, a radila je i kao demonstrator na Fakultetu za umetnost i dizajn. Član je ULUPUDS-a.

Napomena: Live stream će biti dostupan 3. juna od 17:25h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja