Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„HTML & CSS Intermediate”

„HTML & CSS Intermediate”U utorak, 30. maja, od 17:30 zavirite u jedno od predavanja Vuka Ninića u okviru kursa „HTML & CSS Intermediate” i saznajte više o naprednijim tehnikama modernog HTML-a i CSS-a. Polaznici se upoznaju sa tehnikama koje dopunjuju osnovne principe i omogućavaju im da upravljaju sadržajem na napredniji i lakši način. Očekivano je određeno osnovno predznanje iz oblasti jezika HTML i CSS.

Na celom kursu polaznici će naučiti načine koncipiranja i izrade sajtova. Ovo je logičan nastavak kursa „HTML i CSS Fundamentals”, ali se može posmatrati i kao nezavisna celina. Objašnjeni su koncepti savremenog web dizajna, sa posebnim akcentom na novim tehnologijama koje donose HTML5 i CSS3, a to su flexbox, full width layout, tranzicije, animacije itd.

 

Predavač Vuk Ninić je diplomirani inženjer informatike, sertifikovani Adobe ekspert (ACE) i licencirani Adobe instruktor (ACI). Godinama vrlo uspešno radi u oblastima web i grafičkog dizajna, balansirajući između digitalnog i opipljivog sveta. Perfekcionista po pitanju dizajna i vizuelnih komunikacija. Aktivno se bavi razvojem novih pristupa u web dizajnu, frontend developmentom i kreiranjem internet marketing strategija.

Višegodišnje iskustvo gradio je vođenjem i učešćem u brojnim projektima, među kojima su i oni za Srbijagas, Ušće TC, Naxi radio, Srpsku Pravoslavnu Crkvu, Zorka Opeku, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, LINK group, DOT i mnoge druge.

Tvorac je više kurseva iz oblasti dizajna i frontend razvoja. Više od decenije predaje u tim oblastima i za iste tvrdi da je jedina konstanta, stalna promena. Uporedo je angažovan na ITAcademy i dve visokoškolske ustanove. Suorganizator je nekoliko TEDx konferencija u zemlji.

Napomena: Live stream će biti dostupan 30. maja od 17:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja