Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„HTML & CSS Fundamentals”

„HTML & CSS Fundamentals”U ponedeljak, 14. novembra od 13:30 zavirite u jedno od predavanja Dušana Čoka u okviru kursa “HTML & CSS Fundamentals” i upoznajte osnovna, sintaksna pravila jezika HTML i njegove komponente (tabele, offline i online HTML forme, metatagovi, atributi). Ovaj kurs obuhvata detaljno objašnjenje svih koraka izrade web prezentacije pomoću ovog jezika, što vodi samostalnom kreiranju kompletne HTML prezentacije. Na kursu će se izučavati i elementi jezika CSS - osnovna pravila, stilizacija elemenata, boje i tipografija.  

 

Dušan Čoko je team leader na razvoju i održavanju informacionog sistema visokoškolske ustanove koji broji oko 3.000 aktivnih dnevnih korisnika. Programiranjem veb-aplikacija bavi se više od osam godina. Za to vreme Dušan je razvio na desetine sajtova različitih veličina i nekoliko e-commerce rešenja. Koautor je prvog domaćeg materijala za e-commerce platformu Magento i deo je zajednice za podršku lokalizacije ove platforme.

Stručnjak je za frontend i backend delove softvera – poseduje iskustvo u razvoju aplikacija za web i desktop aplikacije korišćenjem programskih jezika PHP, Java, Python i Visual Basic za backend/native aplikacije, kao i HTML/CSS/JavaScript tehnologije za frontend.

Napomena: Live stream će biti dostupan 14. novembra od 13:30 h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja