Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„HTML & CSS Fundamentals”

Vuk Ninić HTML i CSSU subotu, 27. februara, od 9:30h, pratite predavanje HTML & CSS Fundamentals i upoznajte se sa osnovama HTML i CSS jezika.

Na ovom kursu biće obrađena osnovna, sintaksna pravila jezika HTML i njegove komponente (tabele, offline i online HTML forme, metatagovi, atributi). Predavač Vuk Ninić će detaljno objasniti sve korake izrade web prezentacija pomoću ovog jezika, što će vam omogućiti da samostalno kreirate kompletnu HTML prezentaciju.

Osim HTML-a, na kursu će se izučavati i elemente jezika CSS (osnovna pravila i stilizacija elemenata, boje i tipografija).

Vuk Ninić je diplomirani inženjer informatike, sertifikovani Adobe ekspert (ACE) i licencirani Adobe instruktor (ACI).

Godinama vrlo uspešno radi u oblastima web i grafičkog dizajna, balansirajući između digitalnog i opipljivog sveta. Perfekcionista je po pitanju dizajna i vizuelnih komunikacija. Aktivno se bavi razvojem novih pristupa u web dizajnu, frontend developmentom i kreiranjem internet marketing strategija. 

 

Višegodišnje iskustvo gradio je učešćem u brojnim projektima, kao i njihovim vođenjem, među kojima su i oni za Srbijagas, Ušće TC, Naxi radio, Srpsku pravoslavnu crkvu, Zorka Opeku, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, LINKgroup, DOT i mnoge druge.

Tvorac je više kurseva iz oblasti dizajna i frontend razvoja. Više od decenije predaje u tim oblastima i za njih tvrdi da je jedina konstanta stalna promena. Uporedo je angažovan na ITAcademy i dve visokoškolske ustanove. Suorganizator je nekoliko TEDx konferencija u zemlji.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u subotu, 27. februara, od 9:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja