Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„HTML & CSS Fundamentals”

“HTML & CSS Fundamentals”U sredu, 25. januara od 17:30 zavirite u jedno od predavanja Vuka Ninića u okviru kursa “HTML & CSS Fundamentals” i upoznajte osnovna, sintaksna pravila jezika HTML i njegove komponente (tabele, offline i online HTML forme, metatagovi, atributi). Ovaj kurs obuhvata detaljno objašnjenje svih koraka izrade web prezentacije pomoću ovog jezika, što vodi samostalnom kreiranju kompletne HTML prezentacije. Na kursu će se izučavati i elementi jezika CSS - osnovna pravila, stilizacija elemenata, boje i tipografija.  

Vuk Ninić je diplomirani inženjer informatike, sertifikovani Adobe ekspert (ACE) i licencirani Adobe instruktor (ACI). Godinama vrlo uspešno radi u oblastima web i grafičkog dizajna, balansirajući između digitalnog i opipljivog sveta. Perfekcionista po pitanju dizajna i vizuelnih komunikacija. Aktivno se bavi razvojem novih pristupa u web dizajnu, frontend developmentom i kreiranjem internet marketing strategija.

Višegodišnje iskustvo gradio je vođenjem i učešćem u brojnim projektima, među kojima su i oni za Srbijagas, Ušće TC, Naxi radio, Srpsku Pravoslavnu Crkvu, Zorka Opeku, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, LINK group, DOT i mnoge druge.

Tvorac je više kurseva iz oblasti dizajna i frontend razvoja. Više od decenije predaje u tim oblastima i za iste tvrdi da je jedina konstanta, stalna promena. Uporedo je angažovan na ITAcademy i dve visokoškolske ustanove. Suorganizator je nekoliko TEDx konferencija u zemlji.

Napomena: Live stream će biti dostupan 25. januara od 17:30 , na naslovnoj strani.

Arhiva događaja