Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„How to Pitch an Idea & Brief”

„How to Pitch an Idea & Brief”U petak, 9. aprila, pratite predavanje predavača Internet akademije i jednog od najnagrađivanijih kreativaca u regionu, Žarka Veljkovića.  

Kurs „How to Pitch an Idea & Brief” obuhvata značajne smernice o advertisingu koje dobijaju polaznici Internet akademije  na smeru Digital Marketing Planner & Account Manger. 

U okviru današnjeg predavanja biće reči o različitim vrstama advertising pitcheva, zatim o procesu njihove pripreme, odnosno o različitim brainstorming metodama, pripremama prezentacije,  o njenim elementima, strategijama, kreativnim konceptima i vremenskim rokovima. 

Žarko Veljković je jedan od najnagrađivanijih kreativaca u regionu. Pored osam kanskih lavova, dobitnik je više od 50 međunarodnih nagrada kao što su „Clio”, „One Show”, „Epica”, „Eurobest”, „Golden Drum”, „New York Festivals”, „EACA Care Award”, „AD Stars”, „Webbit” itd. Ima više od 18 godina iskustva u kreiranju kampanja za neke od najvećih kompanija kao što su „Nectar”, „Fructal”, „Komercijalna banka”, „A1 Croatia”, „Telenor Srbija”, „VIP Mobile Macedonia”, „Konzum/Idea”, „Philip Morris”, „Banca Intesa”, „Milka-Mondelez”, P&G, „InBev Brewery”, „Efes Brewery”, „Jaffa”, „Gazprom”, „Devin Water”, USAID, „Fond B92”, „Hemofarm fondacija”, „Delta Generali”, „Halkbank”, „Skopsko – Heineken Brewery”, „Coca-Cola” itd.

Bio je član žirija na festivalima „Golden Drum”, „New York Festivals”, „AD stars”, UEPS, „Kaktus Ad”. Predavač je na Internet Academy. Radio je kao art direktor i kreativni direktor u renomiranim internacionalnim advertising agencijama („Leo Burnett”, „Saatchi & Saatchi”, „McCann”, „Grey”). Njegova specijalnost su razvijanje kreativnih ideja i strategija, digital i video produkcija. Pored toga, bavi se režijom TV spotova i kratkih filmova. U ulozi predavača i paneliste učestvovao je na brojnim događajima i međunarodnim radionicama.

Napomena: predavanje će putem live streaminga biti dostupno u petak, 9. aprila, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja