Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Hartije od vrednosti

Zoran GrubišićU sredu, 9. juna, od 17:30h putem Live streama pratite deo kursa Hartije od vrednosti. LINKeduTV omogućava vam da zavirite u izuzetno korisno predavanje i upoznate se sa pojmom hartija od vrednosti. Saznajte koje su osnovne vrste hartija od vrednosti, kako se one klasifikuju i čemu služe, zbog čega se i na koji način ulaže u hartije u vrednosti i kako se njima trguje na primarnom, a kako na sekundarnom tržištu. Otkrijte zanimljivu stranu tehničke analize hartija od vrednosti, ali i njene domete i ograničenja.  

Kroz svet hartija od vrednosti vodi vas profesor Zoran Grubišić, vrhunski ekonomski stručnjak, redovni profesor na Beogradskoj bankarskoj akademiji - Fakultetu za bankarstvo, osiguranje i finansije. 

Osnovne, magistarske i doktorske studije iz oblasti ekonomije i finansija završio je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Poseduje zvanje međunarodnog eksperta za vrednovanje investicionih projekata i zvanje ovlašćenog procenjivača vrednosti kapitala.

Ima nekoliko objavljenih udžbenika i monografija i više od 50 radova objavljenih u naučnim časopisima od međunarodnog značaja. Učestvovao je na više domaćih i međunarodnih konferencija, kao i u izradi mnogobrojnih naučnih i komercijalnih projekata finansiranih od međunarodnih institucija.

 

Napomena: Live stream će biti dostupan u sredu, 9. juna, od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja