Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Graphic Design Projects”

„Graphic Design Projects”U ponedeljak, 3. jula, od 17:30 putem Live streama pratite predavanje Zorana Imširagića, u okviru kursa „Graphic Design Projects” i saznajte više o dizajnu ambalaže, grafičkom oblikovanju etiketa, nalepnica. 

Tokom kursa ćete se upoznati sa svim potrebnim grafičkim projektima koji se najčešće izvode u praksi. Dobićete odgovore na pitanja šta sve obuhvata štampa, po čemu je specifična digitalna štampa, i koje sve vrste digitalne štampe postoje. Saznaćete i šta je to ofset štampa, šta priprema za štampu, kao i šta je štamparija. 

Na kompletnom kursu, izučavaju se grafički projekti, dizajn kancelarijskog i reklamnog materijala, kao i dizajn izdravačkih projekata. 

Predavač Zoran Imširagić je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Zoran odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina bavi se poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna. Skoro 20 godina aktivno se bavi obukom grafičkih dizajnera i profesionalnih korisnika grafičkog softvera. Više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 3. jula, od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja