Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Graphic Design Projects

Zoran ImširagićU ponedeljak, 29. novembra, od 17:30h pratite predavanje Zorana Imširagića, u okviru kursa Graphic Design Projects i steknite uvidu u dizajn ambalaže, grafičko oblikovanja etiketa i nalepnica. Tokom celog kursa polaznici će se upoznati sa svim potrebnim grafičkim projektima koji se najčešće izvode u praksi. 

Dobićete odgovore na pitanja šta sve obuhvata štampa, po čemu je specifična digitalna štampa,  i koje sve vrste digitalne štampe postoje. Saznaćete i šta je to ofset štampa, šta priprema za štampu, kao i šta je štamparija. 

Na kompletnom kursu, izučavaju se grafički projekti, dizajn kancelarijskog i reklamnog materijala, kao i dizajn izdravačkih projekata. 

Predavač Zoran Imširagić je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Zoran odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina bavi se poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna. Skoro 20 godina aktivno se bavi obukom grafičkih dizajnera i profesionalnih korisnika grafičkog softvera. Više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u ponedeljak, 29. novembra od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja