Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Google Academy Search”

Đorđe JančićU petak, 20. maja od 17:30h putem live streama pratite predavanje „Google Academy Search” u okviru programa Google Academy i od Đorđa Jančića saznajte kako izgledaju oglasi na pretraživačima, koje sve elemente imaju, kako se kreiraju, kao i kako se plasiraju na pretraživaču Googla. Bliže ćete se upoznati sa oglašavanjem u rezultatima pretrage, koje je već dugo popularno  među brojnim oglašivačima, ali i korisnicima na internetu. 

 Ceo program Google Academy sastoji se od šest modula koji će vam pružiti neophodna znanja iz oblasti Google Ads i Analytics, ali i omogućiti pripremu za Google sertifikat. Pojedinačni kursevi ili moduli mogu vam biti korisni ukoliko se interesujete za oglašavanje u rezultatima pretrage. Pošto  je prošlo vreme kada za klikove na pretraživačima nije trebalo odvajati velike novčane iznose, dok je istovremeno sve veći broj konkurentnih kompanija koje biduju i bore se za poziciju na internetu, vreme je da o svemu tome naučite mnogo više. 

Đorđe Jančić je internet marketing konsultant, predavač i vlasnik agencije „Holistic Web Marketing”. Ima više od 10 godina praktičnog iskustva u različitim oblastima internet marketinga (SEO, PPC oglašavanje, kreiranje sadržaja, upravljanje nastupom na društvenim medijima) i upravljanja projektima (project management), a odskora se intenzivnije bavi data scienceom.

Fokus aktivnosti mu je na kreiranju objedinjene strategije online nastupa kako za domaće, tako i za inostrane klijente. Pored diplome iz odnosa sa javnošću, Đorđe je sertifikovani Google Ads specijalista i redovan predavač na InternetAcademy iz predmeta Online Advertising, PPC oglašavanje i SEO.

Napomena: Predavanje će biti dostupno 20. maja od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja