Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Google Academy Analytics”

„Google Academy Analytics”U četvrtak, 29. juna od 17:30 putem Live streama pratite predavanje „Google Academy Analytics” u okviru programa Google Academy i od Milana Budimkića saznajte kako izgledaju oglasi na pretraživačima, koje sve elemente imaju, kako se kreiraju, kao i kako se plasiraju na pretraživaču Googla. Bliže ćete se upoznati sa oglašavanjem u rezultatima pretrage, koje je već dugo popularno  među brojnim oglašivačima, ali i korisnicima na internetu. 

 Ceo program Google Academy sastoji se od šest modula koji će vam pružiti neophodna znanja iz oblasti Google Ads i Analytics, ali i omogućiti pripremu za Google sertifikat. Pojedinačni kursevi ili moduli mogu vam biti korisni ukoliko se interesujete za oglašavanje u rezultatima pretrage. Pošto  je prošlo vreme kada za klikove na pretraživačima nije trebalo odvajati velike novčane iznose, dok je istovremeno sve veći broj konkurentnih kompanija koje biduju i bore se za poziciju na internetu, vreme je da o svemu tome naučite mnogo više. 

 

Milan Budimkić se skoro deceniju veoma uspešno bavi Search Engine optimizacijom. Ogromno iskustvo u ovoj oblasti i bogatu praksu stekao je kroz rad sa mnogim klijentima iz celog sveta, od kojih su pojedini oni koji se nalaze na prestižnoj Inc. 500 listi. Detaljno pokriva sve 3 SEO oblasti: On-Page, Off-Page i Technical SEO. 

Tokom karijere uspešno je učestvovao u oporavljanju sajtova od penala pretraživača, rangirao više hiljada pojmova na prve pozicije, kreirao stotine backlink kampanja, pokretao reverse-engineering konkurencije, unapredio online prisustvo kompanija na svim kontinentima, povećavao ROI i KPI svojih klijenata. Organizovao je i vodio SEO aktivnosti za sajtove sa više miliona poseta na mesečnom nivou.

Tokom 2016. godine na poziv LINK groupa odlučuje se da deo svojih aktivnosti posveti i domaćem tržištu, gde postiže značajne rezultate i uspešno rukovodi svim SEO aktivnostima ove kompanije. Autor je SEO kurseva na ITAcademy, InternetAcademy i BusinessAcademy.

I dalje uspešno radi kao SEO konsultant, trudeći se da svoje klijente edukuje i „pomiri” sa pretraživačima.

Napomena: Predavanje će biti dostupno 29. juna od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja